Miten mukaan ja mitä maksaa…

Seuran toimintaan voivat tulla mukaan kaikki lajista kiinnostuneet. Niin vasta-alkajat kuin pidemmällekin ehtineet. Treeneissä tehdään lajikohtaisia harjoitteita (heitto, harjaus, voimanarviointi), sekä pelataan harjoituspelejä pilke silmäkulmassa, joten myös aloittelijat pääsevät helposti mukaan.

Seuran jäsenmaksu on 20 EUR vuodessa. Tämän lisäksi liiton sarjoissa tai maajoukkueissa pelaaville on Suomen Curlingliiton jäsenmaksu, joka ei ole aivan pakollinen ns. harrastajille, mutta sen vastapainoksi saa mm. lajikohtaisen tapaturmavakuutuksen. (Liiton vuosimaksu oli aikuisilta 57 EUR, opiskelijoilta ja 19-21 vuotiailta 27 EUR, ja alle 19 vuotiailta 14 EUR. Tarkennetaan vuosittain.)

Omia varusteita ei aluksi tarvita, kaikki lajikohtaiset varusteet harjoituksiin ja peleihin saa lainaksi seuralta.

Jääharjoittelukausi on 1.8.-31.3. Satunnaisesti myös 1.4.-31.5. Harjoitusmaksu seuran aikuisjäseneltä on nyt 5 EUR per tunti. Juniorit alle 18v vastaavasti 3 EUR per tunti. Seuran ulkopuolisilta maksu on 10EUR per tunti, sisältää lainavarusteet. (Harjoittelumaksu perustuu täysin kustannuksiin ja riippuu myös siitä paljonko seura joutuu investoimaan lainattaviin pelivälineisiin jne.)

Ottelumaksut hoidetaan joukkueittain, eli peli- ja turnausmaksut riippuvat aina joukkueiden pelimääristä ja sarjatasosta. Esimerkiksi Länsi-Suomen -liigan pelimaksu on 50 EUR per peli per joukkue (eli 12,5 EUR per pelaaja per peli). Vastaavasti SM-sarjan kustannukset on noin 1500 EUR / joukkue / vuosi.

Ja hupiturnauksiin osallistutaan myös: Yöturnaus, Bonspiel,…

Jäämaksuihin meille käy myös:

ePassi-pikkukuva