TaCu mukana Hyvinkään Bonspielissä 2013

,

Hyvinkään Bonspieliin 19-21.4.2013 lähdettiin kahden kokonaan oman joukkueen voimin (Slideshow ja Rotwalli) ja lisäksi yhden joukkueen rungon muodostivat TaCun pelaajat (Karin Sudit). Kun vielä yksittäisiä TaCu:n jäseniä oli mukana, niin tamperelaisedustus oli varsin vahva.

Nyt vielä puolivälieräpaikatkin jäivät vain haaveeksi, eli kaikki TaCu:n joukkueet jäivät vaille jatkopaikkoja. Slideshow sijoittautui kunniakkaalle sijalle 11, usean nimekkäänkin joukkueen jäädessä taakse. (Ja puolivälieräpaikkakin hävittiin Tee-heittokisan tulosten perusteella.) Turnauksen tavoitteena ei ole pelkkä kilpailu, vaan luoda mahdollisuus tutustua muidenkin seurojen pelaajiin ja lisätä suurehkon curling-perheen yhteishenkeä, vaikka pienihän se perhe on, jos vertaa moneen muuhun maahan.

Hyvä esimerkki yhteishengestä koettiin, kun TaCu:n junioripelaajille järjestettiin vielä harjoituspeli semifinaalien rinnalle sunnuntaina. Ja kyseessä oli ihan urheilullinen taisto, pelikaverit kun olivatkin kokeneita MM- ja Olympiakisoja kiertäneitä virtuooseja.